JEUGD: OMC MC1 – DFC MC1 1-2

27 september 2011 1022x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: OMC MC1 – DFC MC1 1-2

Afgelopen zaterdag was daar onze tweede Dordtse derby tegen OMC MC1. Na de voorgaande uitslagen te hebben bekeken zouden we niet onder hoeven doen voor OMC . De wedstrijd was verplaatst van 9.45 uur naar 13.30 uur, niet zo prettig want het werd rond het middaguur erg warm. Maar ja het voordeel ervan was dat de meiden lekker uit konden slapen en sommige ouders die normaal ´s ochtends verhinderd zijn nu wel konden komen kijken.

Vanaf het fluitsignaal gingen we vol in de aanval en creëerden veel kansjes. Uiteindelijk liep Shirley met een fraaie solo over de achterlijn en trok de bal terug panklaar op de schoen van Kelsey die de bal diagonaal hoog buiten bereik van de keepster in de bovenhoek liet verdwijnen. Mooie goal met een mooie 1-2 vooraf gaand. Het tempo was af en toe best hoog want na een afgeslagen aanval van OMC schakelden  de DFC-backs met Lotte en Ammi / Rachel snel door om de aanval weer in te zetten.
 
Vlak voor rust werd er door Charissa op doel geschoten. Twee meter naast de goal hield de OMC-keepster de bal op de doellijn binnen maar stuiterde die ook van haar schoen. Shirley was erg alert een zonder na te denken plaatste ze de bal met buitenkant-links inde verre hoek om via de binnenkant paal de goal in te rollen. Heel onverwacht maar wel verdiend gingen we met 0-2 de rust in.
 
Na rust werd het spel slordig. Zoals wij Yoella hebben als betrouwbare opruimer had OMC die ook. Dus was het moeilijk om door de verdediging heen te komen. OMC maakte na een klein schoonheidsfoutje in de DFC- defensie de 1-2 zodat de wedstrijd spannend bleef tot het laatste fluistignaal.
 
We verzuimden de 1-3 te maken met als gevolg dat OMC gevaarlijk op onze goal afging maar met een knappe sliding wist Linde het schot te blokken want dat had de gelijkmaker kunnen zijn. Het slotoffensief was voor DFC met een paar afstand schoten van Sharon en Amber Hoogendoorn (die helaas voorlopig haar laatste wedstrijd speelde )die de goal op een haar misten. Jammer had mooi geweest om zo je voetbal avontuur af te sluiten. Succes met de paardensport Am en kom graag snel weer ff kijken.
 
Goed gedaan meiden, 1-2 uit tegen OMC altijd moeilijk! (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com