JEUGD (5): DFC MC1 – Wieldrecht MC1 2-3

5 september 2011 1243x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): DFC MC1 – Wieldrecht MC1 2-3

Zo de competitie ging van start met gelijk een Dordtse derby. Een hoop meiden kennen elkaar van school dus van horen zeggen gingen we uit van een gelijkwaardig team .

Vanaf de aftrap ging het gelijk op. Na een aantal 100 procent kansen voor DFC was het Wieldrecht dat knap op voorsprong kwam met een mooie schuiver in de korte hoek. Selin zat er goed bij maar kon de bal niet keren: 0-1.
 
Na een minuut of 20 scoorde Wieldrecht de 0-2 maar DFC liet het daar niet bij zitten en ging in de aanval met weer een paar kansen. Door de uitstekende keepster van de wit-zwarten bleef de 0-2 op het scorebord staan. Uiteindelijk was het Shirley die met een mooie solo de bal goed langs de keepster plaatste: 1-2.
 
Na de rust gingen we op zoek naar de welverdiende gelijkmaker want wij waren twee keer zo gevaarlijk voor de goal geweest dat we de wedstrijd met groot verschil hadden kunnen winnen. Maar we gingen te onrustig, onzuiver en slordig met de kansen om waar Wieldrecht uit 5 á 6 goede kansen 3 doelpunten haalde.
 
Bij de stand van 1-3 begon de tijd te dringen, zodat we tien minuten voor tijd achterin 1 op 1 gingen spelen om wat extra kracht voorwaarts te zetten. Na een ´vuurpeloton´ van Danique, Shirley en Minou stond Charissa op de goede plaats om de rebound in te schieten: 2-3 . Nu kon het nog spannend worden maar er was geen tijd meer om de gelijkmaker te maken.
 
Helaas meiden maar de inzet was 200 procent, het voetbal goed – alleen een pechdag in de afronding. Gaan we aan werken en zaterdag opnieuw proberen tegen Peursum.
DFC MC1: Selin, Lotte, Sharon, Lindy, Charissa, Denise, Shirley, Minou, Amber, Yoella, Kelsey, Ammi, Danique. Afwezig: Lonnie, Rachel.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com