JEUGD (5): DFC E4 – ASWH E8 4-3

25 september 2011 1021x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): DFC E4 – ASWH E8 4-3

Vandaag staat er weer een spannende wedstrijd op het programma. ASWH heeft nog niet zo veel punten, maar heeft vorig week gelijk gespeeld tegen het sterke De Alblas. Daarbij zijn het voornamelijk  tweedejaars E-tjes en lijken ze fysiek sterker. Het is prachtig weer en iedereen is er behalve André, die is een weekendje weg. We hebben er allemaal zin in.

Vanaf het begin zijn wij de beter voetballende partij er wordt goed gecombineerd. Er komen meerdere kansen, waarbij Jan de bal op de paal schiet en er meer aanvallen gestopt worden door de keeper. Met een mooie actie langs de lijn vanaf de linkerkant kan Noah alleen op de keeper af gaan en de score openen: 1-0. De twee snelle aanvallers van ASWH zijn toch lastig te verdedigen door onze mannen en ASWH kan met een counter de 1-1 scoren.
 
Wederom Noah zorgt met een prachtige en lange rush, waarbij hij wel 3, 4 verdedigers passeerde, voor de 2-1. En zo gaan we richting rust. Maar achterin wordt niet goed gelet op de aanvallers van ASWH en twee keer kunnen die alleen op Jelle af gaan en de 2-2 en 2-3 scoren. Dat is jammer, we hebben zeker 7, 8 goede kansen meer gehad dan ASWH en toch staan we achter bij rust.
 
In de tweede helft gaan we er gelijk weer goed tegenaan. Max gaat keepen in plaats van Jelle. En Jelle weet vrij snel met een prachtig schot van 15 meter te scoren, hij ziet dat de keeper te ver uit zijn doel staat en schiet met een prachtige boogbal over de keeper heen. We staan weer gelijk 3-3. Uit een volgende mooie aanval maakt Jelle een actie rechts langs de lijn en passt naar Jan die vrij voor het doel staat en de 4-3 kan scoren.
 
Hierna is ASWH nog enkele keren gevaarlijk, maar Max staat geweldig te keepen en er wordt goed verdedigd. De snelle aanvallers krijgen nog wel kansen maar Max houd zijn doel schoon. Ook wij krijgen nog kansen op de 5-3, maar aan die kant willen ze er ook niet meer in. Zo blijft het spannend to het eind van de wedstrijd, maar kunnen we alweer de vierde wedstrijd op rij winnen.
 
Super gespeeld jongens en meid. Ik vind het vooral knap hoe goed jullie als team aan het spelen zijn. Veel combineren en ook goed meeverdedigen om de voorsprong te verdedigen. Op naar de topper tegen De Alblas over twee weken, maar eerst nog een oefenwedstrijd volgende week tegen Dubbeldam E6, onze leuke tegenstander van vorig seizoen (het was toen de F4) waar we elke keer spannende potjes tegen gespeeld hebben.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com