JEUGD (4): Oranje Wit E13 – DFC E4 0-4

4 september 2011 947x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Oranje Wit E13 – DFC E4 0-4

Vandaag de eerste wedstrijd in de E-tjes van onze jongens en meid. De veranderingen in het team ten opzichte van vorig jaar is dat Joey naar Oranje Wit is gegaan en Nick speelt in de E3. Gelukkig hebben we versterking gekregen van Denilson. Afgelopen donderdag werd er op de training een goede oefenwedstrijd tegen E2 gewonnen met 1-0. Het is mooi weer en we zijn compleet en hebben er zin in.

Aangekomen bij Oranje Wit blijken we de wedstrijd te moeten spelen op het hobbel-knollen veld waar zo nu en dan een grassprietje te vinden is en waar het niet lekker voetballen is. Vanaf de aftrap gaan we er lekker tegenaan en lukt het ons om meer druk te zetten dan Oranje Wit. Na een goede uittrap van Jelle vangt Noah de bal op, maakt rechts een mooie rush langs de lijn speelt de bal door naar Jan die de bal mooi aflegt aan Max die voor het doel staat en de 1-0 kan scoren.
 
Bij een actie van Eren langs de linkerkant kan Denilson op doel schieten, maar de keeper stopt de bal en de rebound wordt door Noah over geschoten. Ook Noami kan nog een keer op doel schieten na een goede pass van Noah, maar de bal gaat net naast. Oranje Wit komt ook een paar keer richting doel van Jelle, maar Luca en Xander staan top te verdedigen en Denilson voorkomt een schot van Oranje Wit op ons doel door de bal af te pakken en naar Jelle terug te spelen. Met 1-0 gaan we rusten en met dit mooie weer heeft iedereen behoefte aan drinken.
 
In de tweede helft keept Noah en is vooral Xander erg goed op dreef. Hij laat niemand er door en als hij de kans heeft gaat hij mee naar voren en zo geeft hij Jan de kans om de 2-0 te scoren. We hebben met combineren toch echt last van het veld, maar er worden ook niet veel kansen weggegeven en Noah kan zijn doel schoon houden. Door goed doorzetten van Denilson pakt hij de bal af op het middenveld en speelt hem door naar Jan die recht op de keeper af gaat en de 3-0 kan scoren.
 
Wederom een prachtige rush van Xander, vanaf de eigen helft langs de rechterkant tot aan de achterlijn kan hij door niemand gestopt worden en het lukt hem om de bal nog mooi strak voor het doel te spelen, waardoor Jelle de 4-0 kan maken. Jongens en meid goed gespeeld en een goed begin van het seizoen. Volgende week thuis tegen Wieldrecht E6. (Verslag Arjan)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com