JEUGD (4): Dubbeldam E8 – DFC E4 1-2

18 september 2011 1236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Dubbeldam E8 – DFC E4 1-2

Vandaag staat de wedstrijd tegen Dubbeldam op het programma. Vorig seizoen waren dat altijd mooie derby’s. Vandaag is Eren jarig dus we hopen hem een leuk verjaardagscadeau te kunnen geven door te winnen, liefst natuurlijk nog met een doelpunt van de jarige job. Iedereen is er en we hebben er zin in.

In de eerste helft merken we gelijk dat de teams goed aan elkaar gewaagd zijn. Dubbeldam heeft wat meer kracht en wij combineren wat makkelijker met elkaar. Daardoor komen er een aantal goede kansen eerst een voor de jarige Eren, helaas gestopt door de keeper. Jan krijgt de bal ook niet in het net en de mooiste kans in de eerste helft is voor Noah die vanaf links alleen op de keeper af gaat, maar de bal in het zijnet schiet.
 
Onze verdediging doet weer lekker mee, Xander Luca en Max staan goed te verdedigen. Dubbeldam is alleen gevaarlijk met een aantal afstandschoten die goed door Jelle gepakt worden. En een keer brengt de paal redding. Met een ruststand van 0-0 gaan we op naar de limonade. Er is goed gespeeld in de 1e helft alleen jammer dat we de kansen niet benut hebben.
 
In de tweede helft gaat Noah keepen en Jelle mee aanvallen. Op het middenveld stuurt Naomi Jan rechts de diepte in die op volle snelheid naar de achterlijn gaat en daar de bal prachtig voorzet. Jelle neemt de bal vol op zijn slof en het is 1-0. Bij een volgende aanval geeft Jelle een assist naar Denilson, maar zijn schot wordt gestopt door de keeper. Dubbeldam blijft gevaarlijk met hun counters, waarbij een mooi schot in de korte hoek met een flitsende reflex van Noah nog corner getikt wordt. We krijgen nog twee goede kansen op de 2-0 via Jan en Eren, maar de keeper van Dubbeldam staat elke keer goed op zijn plek en stopt de ballen.
 
Bij een tegenaanval van Dubbeldam weten zij met een mooi strak schot de 1-1 te scoren. Echter vanaf de aftrap wordt er gelijk een prachtige aanval opgezet. Jelle past naar Eren die links goed de vrije ruimte inloopt en vanaf de linkerkant de bal schitterend voorzet, waarbij Denilson de aanval afmaakt, met een droge knal beland de bal in de touwen.
 
Tot het eind toe blijft het spannend waar Dubbeldam nog een paar kansen krijgt op de 2-2, maar wij ook op de 3-1. Jan geeft nog een schitterende pass vanaf rechts naar Naomi die alleen voor de keeper staat, jammer genoeg doet haar beroemde linker voet even niet wat op de training altijd lukt en dat is scoren. Ook Max is nog gevaarlijk met een afstandsschot en een mooie volley die over gaat. Met knap verdedigen van het hele team kunnen we de voorsprong vasthouden en zo onze derde wedstrijd winnen, waarbij we nu alleen bovenaan staan omdat De Alblas gelijk gespeeld heeft.
 
Eren heeft dan wel niet gescoord op zijn verjaardag maar er wel voor gezorgd dat met een prachtige voorzet Denilson het winnende doelpunt kon maken. Ook volgende week belooft het weer een spannende wedstrijd te worden tegen ASWH.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com