JEUGD (3): IFC E5 – DFC E3 0-9

18 september 2011 1049x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): IFC E5 – DFC E3 0-9

Vandaag begint een lange zaterdag. We moeten al om 8.30u aantreden in Hendrik Ido Ambacht tegen Ido’s Football Club E5. Voor ouders en spelers is dit wel even wennen!

Vanwege het vroege tijdstip begint E3 niet zo scherp als de vorige twee wedstrijden, maar na een minuutje of acht wordt, onder leiding van aanvoerder Mert, de tegenstander naar achter gedreven.
Een goed schot van Sükrü betekent de 0-1 en vanaf dat moment is DFC duidelijk de betere ploeg.
 
 Snel volgt de 0-2 van Nick (mooi afstandschot) en de 0-3 van (weer) Sükrü. De tegenstander begint op elkaar te mopperen en dat geeft DFC de ruimte om uit te lopen naar 0-6. Een schot van Nick en Sükrü tikt een lage corner van Stijn binnen. Stijn scoort zelf na een mooie aanval van dichtbij in de korte hoek. Keeper Michael hoeft in de 1e helft alleen maar achterballen uit te trappen.
 
Na de rust nemen we ons voor om te blijven combineren en de ruimte te zoeken. Bij het heroveren van de bal wordt dat heel goed uitgevoerd. IFC probeert de DFC’ers af en toe wel op te jagen, maar door het goede samenspel heeft dit nauwelijks effect. Aanvallend wordt dit een beetje vergeten en doordat de acties te ver worden doorgevoerd zijn we niet erg gevaarlijk meer.
 
Door onoplettendheid van onze kant kan IFC bij een uitbraak de eretreffer maken, maar Efe loopt het gat nog net dicht. Bij een tweede uitbraak zijn de verdedigers te laat, maar keeper Stijn blijft goed naar de bal kijken en stopt de inzet van IFC. Ondertussen weten Nick en Mert het doel nog wel te vinden en Colin let goed op als de bal doorschiet en met buitenkant rechts tikt hij de bal over een verraste doelman.
 
E3 liet in de eerste helft weer goed samenspel zien en doordat alle spelers goed kunnen schieten stond er voor de 3e achtereenvolgende keer een ruststand van 0-6 op de borden. In de tweede helft ontbrak het samenspel in aanvallend opzicht waardoor er minder doelkansen ontstonden. Al met al wel weer een puike negen-nul overwinning.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com