JEUGD (3): DFC E4 – Wieldrecht E6 7-5

11 september 2011 864x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E4 – Wieldrecht E6 7-5

Vandaag was het heerlijk weer en we zijn compleet. We spelen tegen Wieldrecht E6, dat vorige week net als ons hun eerste wedstrijd gewonnen hebben. Het belooft een spannende pot te worden.

Al vrij snel komt Wieldrecht op 0-1, doordat hun aanvaller alleen op Jelle af kan gaan en kan scoren. Door een mooie actie van Noah die drie man passeert en daarna de bal naar Jan speelt die vervolgens scoort komen we op 1-1. Bij een corner van Jan kopt Eren net naast, maar vervolgens scoort Denilson wel de 2-1 met een mooi laag schot.
Uit een voorzet van Jan kan Eren bijna de 3-1 maken, maar even later pikt Eren zijn eerste goal mee van het seizoen. Een schot van Noah kan niet goed gestopt worden door de keeper, waardoor Eren de 3-1 maakt. Ook Wieldrecht blijft gevaarlijk met hun goede aanvallers die lekker combineren en uit een aanval maken zij de 3-2.
 
Noah schiet nog een keer op de paal, jammer zeg dat die er niet in ging. Bij een van Jelles verre uittrappen pikt Noah de bal op past hem naar Jan die op doel schiet, de keeper krijgt de bal niet goed gestopt en uit de rebound kan Noah de 4-2 inschieten en met die stand gaan we rusten.
 
In het begin van de tweede helft scoort Luca na een lange actie vanaf onze eigen helft de 5-2. Maar ook Wieldrecht blijft erg gevaarlijk en Max houd met een paar knappe reddingen zijn doel leeg met behulp van Xander en Luca die weer lekker aan het verdedigen zijn. Toch scoort Wieldrecht met een harde schuiver in de hoek de 5-3. Noah vergroot het verschil weer naar drie doelpunten door na goed doorzetten de 6-3 te scoren. Maar Wieldrecht komt weer terug naar 6-4. Na een goede pass van Jelle kan Naomi de bal op haar linker nemen, maar ze raakt de bal net niet vol genoeg en schiet naast. Ook Jelle schiet net naast na een mooi pass van Jan. Wieldrecht komt daarna terug naar 6-5.
 
Kom op jongens we willen de drie punten thuis houden. Gelukkig scoort Jan nog de 7-5 en dat is tevens de einduitslag. Ik vond het een hele spannende wedstrijd, waarbij iedereen gevochten heeft voor wat hij waard was en we met elkaar de drie punten binnengehaald hebben. Ook leuk om te zien dat na het vertrek van Nick en Joey (die vorig jaar veel scoorden) andere spelers binnen het team hun doelpunten mee pakken. En na twee overwinningen staan we bovenaan in de competitie. Super gedaan.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com