JEUGD (3): DFC E3 – RCD E3 11-0

4 september 2011 1192x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E3 – RCD E3 11-0

Het is warm vandaag en Efe is er helaas niet bij (ziek). Yassine heeft de overstap gemaakt naar E1 en Nick is bij het ‘oude’ F1 gekomen. Sükrü heeft de eer de eerste aanvoerder van het seizoen te zijn en Michael start in het doel. Binnen een minuut heeft RCD de eerste corner al mee, maar de jongens weten deze aanval af te slaan.

RCD heeft in het begin het betere samenspel, maar langzaam begint ook DFC aan elkaar te wennen. Een mooie combinatie tussen Stijn en Nick zorgt er voor dat Nick van afstand de 1-0 buiten bereik van de keeper van RCD in het doel schiet. Onder aanvoering van Sükrü wordt steeds vroeg druk gezet en komt RCD in de eerste helft nauwelijks nog bij keeper Michael. Achtereenvolgens Sükrü en 3x Nick, waarvan 1x uit een puntgave voorzet van rechterflankspeler Colin, staat het bij rust 5-0.
 
Na de pauze heeft RCD zich wat beter ingesteld op onze spelers, maar die blijven rustig samenspelen en zodra de gelegenheid zich voordoet wordt de trekker overgehaald. Toch zijn de spelers van RCD nog regelmatig gevaarlijk. Het warme weer belet onze aanvallers om de tegenstanders af te jagen. Echter zodra RCD uitbreekt en een schot op doel waagt laat Michael zien dat hij zijn mannetje te staat. Meermalen houdt hij op knappe wijze de aanvalschoten van RCD uit zijn doel. Ondertussen scoren Stijn (2x), Nick, Sükrü (met een hakje!) en Mert (2x) waardoor de eerste wedstrijd wordt gewonnen met 11-0!
 
DFC E3 heeft zich in haar eerste wedstrijd gelijk als team gepresenteerd. Zes (!) doelpunten werden gemaakt na goed overspelen. Ook het gezamenlijk verdedigen werd prima uitgevoerd en doordat Michael attent keeperswerk liet zien mogen alle spelers echt trots zijn op hun prestatie!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com