JEUGD (3): DFC E1 – RCD E 5-3

25 september 2011 917x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E1 – RCD E 5-3

Vandaag moest E1 aantreden tegen de buurman. RCD E1 kwam op bezoek. Om negen uur begint de wedstrijd . Ik zeg expres de wedstrijd want DFC E1 had besloten om maar 5 minuten later te beginnen. Binnen 5 minuten stonden ze achter met 0-2.

Dat zag er niet uit. Maar na de 0-2 werd DFC E1 gelukkig wakker. E1 werd steeds beter en kreeg een veldoverwicht en kwam terug in de wedstrijd. Via 1-2 en 2-2 werd het zelfs 3-2 voor DFC toen we de rust in gingen.
Na de rust was E1 gelukkig nog steeds wakker. Binnen een kwartier stond het 5-2 en had RCD weinig meer in te brengen. Toch scoorde RCD nog een keer zodat het uiteindelijk 5-3 voor DFC E1 werd. De eerste overwinning dit seizoen voor DFC E1. Klasse mannen!  (Verslag  Mark Gommers)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com