JEUGD (2): SC Emma D3 – DFC D2 3-3

5 september 2011 719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): SC Emma D3 – DFC D2 3-3

Vandaag de eerste wedstrijd voor de competitie. Na twee eerdere partijen (1x oefen en 1x beker) die beide met 3-1 werden gewonnen.

Het zou een warme dag worden maar door de vroege aanvangstijd (half negen), was het goed vertoeven op het veld. Zo ook de eerste 20 minuten  waardoor we met goed voetbal 0-2 voorkwamen. Maar helaas werd het net voor de rust nog 1-2.
 
Na de rust werd het Emma-tijd,mede doordat vele spelers dachten zelf te gaan scoren alsof we er al waren. We werden hard afgestraft achterin (2-2 en 3-2). Daarna kwamen we goed weer terug door een goed opgezette aanval (3-3). De laatste minuten kon het nog alle kanten op,maar het bleef terecht 3-3. Al met al een leuke wedstrijd. Hopelijk volgende keer een beter begin voor de wedstrijd want er warenr twee laatkomers en één kwam helemaal niet opdagen.  (Verslag: Trainer Pieter).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com