JEUGD (2): Oranje Wit E10 – DFC E3 0-12

11 september 2011 861x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Oranje Wit E10 – DFC E3 0-12

Vandaag staat de wedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. Sükrü is er niet bij. De wedstrijd begint op het mooie tijdstip van 9.45u en de temperatuur is aangenaam. De jongens hebben er veel zin in na de goede wedstrijd van vorige week.

Vanaf de aftrap wordt, met Mert in de spits, de tegenstander snel opgejaagd en dit resulteert in een vroege 0-1 van diezelfde Mert (assist Colin). Al snel volgt de 0-2 (weer Mert op aangeven van Colin) en de 0-3, een rake kopbal van Efe uit een goed genomen corner. Oranje Wit komt nauwelijks aan voetballen toe, maar op een laag, diagonaal geplaatst schot, moet keeper Nick zich helemaal strekken; wat een klasse-redding! Stijn (2x) en weer Mert zorgen voor een ruststand van 0-6.
 
De tweede helft geeft hetzelfde beeld. Oranje Wit probeert het wel, maar zodra de spelers van E3 gaan jagen zijn ze niet in staat om de bal in bezit te houden. Vervolgens valt DFC met goed samenspel aan. Het resulteert in een prachtige lob van Stijn, een schitterende volley van Michael (assist Efe) en een mooi schot van Max (rebound). Bovendien weten Michael, Nick en Stijn het net nog een paar keer te vinden, waardoor de uitslag op 0-12 wordt bepaald.
 
Ook in de tweede wedstrijd heeft DFC E3 heel goed samengespeeld. Er waren mooie individuele acties te zien en er werd duidelijk met veel plezier gevoetbald. De trainers en de supporters hebben allemaal erg genoten!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com