JEUGD (1a): Noordhoek MC1 – DFC MC2 3-8

20 september 2011 1397x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1a): Noordhoek MC1 – DFC MC2 3-8

Na de twee verloren wedstrijden in de B-competitie hebben we noodgedwongen het team uit de competitie gehaald. Vanwege te weinig speelsters zijn we nu ingedeeld als 7-tal MC 2. Voor de eerste ´7-wedstrijd´ moesten we een nieuwe kant op, namelijk in de richting van West-Brabant  (Roosendaal en Klundert ).

In de eerste helft was het Noordhoek dat eerst scoorde, maar DFC kwam direct met een tegen antwoord 1-1 en nam zelfs de leiding over: 1-2.  Vlak voor rust schoot Noordhoek nog keihard op de lat dus gingen we met 1-2 rusten. Ook daarna ging de wedstrijd vrijwel gelijk op. Voor de beide goals veel kansen -alleen DFC wist er een groot aantal te verzilveren en liep uit na twee goals van Hansje uit naar 1-4.
 
Noordhoek was echt niet kansloos,  had terug in de wedstrijd kunnen komen maar had pech bij de afronding. Toch werd het 2-4 en keerde de spanning terug. Dat was voor korte duur want door goed combinatie-voetbal vielen kort na elkaar drie DFC-doelpunten (2-7). Noordhoek bleef kansen missen maar met een beetje hulp van onze keeper (ze was de bal even kwijt en liep de bal er zelf in) werd het toch nog 3-7. Farah zette uiteindelijk de einduitslag op het bord: 3-8. Goed gespeeld meiden!
 
MC 2 7-tal bestaat uit: Samantha , Emily, Danielle, Kelly, Samantha, Deveney, Farahness, Hansje en Birsen. Afwezig: Emmy-Lou (geblesseerd). complimenten voor de interim coach Johan. Ga zo door. (Verslag Cees).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com