JEUGD (1): Peursum MC 1 – DFC MC1 0-1

12 september 2011 2616x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Peursum MC 1 – DFC MC1 0-1

Ondanks het vroege verzamel tijdstip stonden de meiden met frisse gezichtjes klaar om te vertrekken naar Peursum. Deze wedstrijd gingen we weer uit van een gelijkwaardige tegenstander. Het ging vanaf het begin gelijk op – er werd veel gestreden op het middenveld maar wij waren aanvallend toch gevaarlijker richting de goal.

Minou en Amber kwamen een aantal keren in scoringspositie maar door een beetje pech kwamen zij niet aan scoren toe. De verdedigsters hadden ook wel een drukke ochtend want ze moesten ook flink aan de bak om tegen doelpunten te voorkomen. Tien minuten voor rust scoorde Minou met een harde knal de 0-1. We kregen nog meer kansen om uit te lopen.
 
Na de rust nog een aantal kansen met in de laatste minuut een loeiharde pegel van Minou maar die werd door de keepster op een fabelachtige wijze gekeerd. Gelukkig vloot de scheidsrechter de wedstrijd op tijd af en met een 0-1 winst namen wij de drie punten mee naar Dordrecht . Goed gedaan weer meiden! (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com