JEUGD (1): DFC MC1 – GJS MC1 0-4

19 september 2011 1654x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – GJS MC1 0-4

Vandaag stond GJS op het menu. De meiden van DFC waren wat zenuwachtig want zij waren de ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie . Vorig seizoen verloren we thuis met 0-7 en uit met 7-1 – dus dit beloofde geen makkelijke pot worden. Aangezien de tegenstandsters ook nog eens groot en stevig waren énook goed konden voetballen moesten we met 200 procent er tegenaan.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Er was veel strijd op het middenveld met Kelsey en Charissa die af en toe even aan de noodrem moesten trekken om de gevaarlijke aanvallende spelverdeelsters te stoppen. De eerste 2 doelpunten werden beide keren te zwak weggewerkt en cool afgestraft. De 0-3 was ook een pechgeval. De inzet werd zacht langs Danique getikt in de verre hoek maar rolde net hard genoeg waardoor Yoella met een sliding er net niet bij kon om de bal van de lijn te halen. Jammer.
 
DFC kwam ook nog gevaarlijk voor de goal maar verzuimde de kansen te benutten. We gingen met 0-3 rusten en met goede moed en schone lei het veld weer op. We waren niet echt kansloos want Amber ging nog een keer gevaarlijk op snelheid door de defensie en kwam 1 tegen 1 met de keepster maar schoot net naast. De wedstrijd werd fysiek harder maar onze meiden deden niet onder voor de reuzen van GJS. Uiteindelijk scoorde GJS hun eerste zelf voorbereide doelpunt en bepaalde de uitslag op 0-4.
 
Een beetje geflatteerd maar het lag zeker niet aan onze inzet want die was weer top. Goed gewerkt meiden en koppies omhoog want a.s. zaterdag staat er weer een Dordtse derby op het program uit bij OMC.
DFC MC1: Selin, Lotte, Sharon, Lindy, Charissa, Denise, Shirley, Amber, Linde, Yoella, Kelsey, Amber H, Danique, Eva. Afwezig: Minou, Rachel. Leiders: Lirsten en Cees. Scheidsrechter: Jack.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com