Good-old Ule bezorgt DFC 4 met twee goals overwinning bij VVAC 5 (0-2)

25 september 2011 802x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Good-old Ule bezorgt DFC 4 met twee goals overwinning bij VVAC 5 (0-2)

VVAC 5 tegen DFC 4 was zaterdagmiddag eenbijzondere match in vergelijking met die van vorige week, meldt leider Henk Ramesar van Het Vierde (Surivets). In de tweede helft brak het open met name door Ulrich (Ule ) die beide treffers voor zijn rekening nam. Ule hoopt volgende maand zijn 59ste verjaardag te vieren…

De wedstrijd begon iets later dan gepland en verliep ook heel sportief met een heel goed leidende scheidsrechter. Onze laatste linie met Sigmond als laatste man, Glenn als voorstop en Rishi met Aroen R zowel links als rechts, heeft ook helemaal niets weggegeven. Op het middenveld was Derk , fysiek heel sterk spelend met Sigmund de motor. Ramon B en Kenneth de Meza vielen met spierblessure in de tweede helft uit (misschien ouderdom!) Voorin moesten Hasselbaink, Aroen B. en Martin heel veel loopwerk  verrichten.
 
Na een hele goeie combinatie (en na heel veel kansen gemist te hebben in de eerste helft) vond Ule toch het doel. Gelijk daarna nam Sigmund een vrije trap waarop de keeper niet attent reageerde, pakte Ule weer z ´n kans. Keeper Murat kan ook terugzien op een sterke wedstrijd. In de dug-out waren Ottie en Alfons de beste spelers nanga den moffo. Wat Alfons ieder keer achter de dug-out ging doen, bleef een raadsel. Jack Mohan was ook goed merkbaar aanwezig.
 
Jongens collectief goed werk verricht en volgend week om 15.uur tegen Streefkerk. Komende donderdag  om 19. 00uur trainen. Dat dit resultaten oplevert blijkt nu toch wel. Een ieder wordt komende zaterdag tussen 13.00 en13.30 uur verwacht bij DFC.
Tot slot: Atilla en Aroen van harte gefeliciteerd met jullie vaderschap. Voor Atil de eerste en voor Aroen de zoveelste. Rishi &Vidja zijn tien getrouwd, dus ook de felicitaties. Djurmy is nog aan het chillen bij Fidel Castro. (Verslag Henk Ramesar).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com