FAITS DIVERS: Competitie begint met schitterend weer en perfecte hattrick

3 september 2011 1151x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAITS DIVERS: Competitie begint met schitterend weer en perfecte hattrick

Wat niemand had verwacht gebeurde. De openingsdag van de nieuwe competitie werd een zomerse middag met een hoge temperatuur en een stevig schijnende zon.

Scheidsrechters voelden dit bij DFC 1 – GDC 1 en DFC 2 – Heerjansdam 4 uitstekend aan en lasten voor rust een drinkpauze in om het vochtgehalte in de spelerslijven op gezond niveau te houden dan wel te brengen. Menig speler trok na de gedane arbeid ook meteen het natte shirt uit om nog een vleugje verkoeling op te vangen.
 
En langs de lijnen puilde het uit van de buggy´s want deze dag was er een bij uitstek om het piepjonge kroost te laten kennismaken met het fenomeen voetbal.
 
Nu DFC 1 terug is in de ´Zuidhollandse´  tweede klas heft de club ook weer entreegeld. De penningmeester kan in deze tijd immers  elke cent goed gebruiken. De good-olds Jan Schuurman en Ger Loeve presenteerden zich bij de entree als kassiers. Hulde voor deze vrijwilligers.
 
Een dubbele zonnige dag was het voor spits Bart Vosselman van DFC 2. Hij scoorde tegen Heerjansdam 4 vier keer waaronder een zogeheten perfecte hattrick: drie goals op rij in één helft en zonder onderbreking van een goal van de tegenpartij. Hulde Bart! (tekst fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com