DFC3 op dreef

29 september 2011 941x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 op dreef

Op een ‘hete’ zaterdagmiddag in oktober mochten de jongens Johan Mol en Ronald van Pelt laten zien dat ze bovenin kunnen meedraaien in de huidige competitie! De jongens uit Kinderdijk (ZWERVER4) kwamen hevig bezweet op het …complex op de Reeweg aan..(of het nu de warmte of angst was laten we even in het midden).

12:30 aftrap…. Fanatiek en gedreven begonnen de jongens van het Molendorp aan de wedstrijd, DFC had het in het begin nog niet helemaal op orde, veel slordig balverlies en het onnodig veel weggeven van vrije trappen rond de zestien bezorde Ronald van Pelt en Erik Bouwens al snel een schorre stem…..halverwege de eerste helft kregen de Rood-Witte uit Dordt wat meer grip, Peter Heijsman kon een bal vanuit een counter keurig plaatsen op Martijn van der Waal die op snelheid 2 tegenstanders voorbij stormde en kon op de achtelijn de meegelopen Tomas bedienen…1-0!

…bakkie thee!…

De tweede helft begon stormachtig, Johan Mol was amper op zijn plekje langs de lijn en Tinus had al een schot op het doel (lat), conditioneel waren de Dortenaren iets sterker en binnen het uur had Martijn van der Waal en foute terugspeelbal afgestraft met een doelpunt!..2-0, @Peter Heijsman was balvast en kon wederom Tinus bedienen die uit de rug van zn tegenstander was geslopen en weer raak schoot 3-0, warm en dorstig het spelletje zorgvuldig uit gespeeld (diverse doelkansen om zeep geholpen)….3 punten in de welbekende pocket, volgende week gaan de mannen van Johan Mol en Ronald van Pelt naar Rijsoord (de lokale Blauw-witte aldaar zijn gewaarschuwd!!) opstelling.????…kom volgende week maar eens kijken, dan zie je de jongens ‘Live’!
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com