DFC in nuttig oefenduel geflatteerd onderuit bij Papendrecht-zo (4-0)

27 september 2011 841x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC in nuttig oefenduel geflatteerd onderuit bij Papendrecht-zo (4-0)

DFC oefende dinsdagavond tegen de zondag-eersteklasser Papendrecht. De gastheer won met 4-0. Bij rust leidde Papendrecht al met 2-0.

Voor DFC was het ondanks het resultaat een nuttig oefenduel. De nederlaag viel wat omvang betreft in de categorie geflatteerd gezien de krachtshouding in het veld. In de tweede helft bracht DFC drie invallers binnen de lijnen, voornamelijk om te voorkomen dat bij diverse spelers lichte blessures zouden verergeren.
 
Basis DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Patrick Bijl, Robin Ramesar, Mohammed Al Salman, Wesley Loos, Franklin Wielingen, Appie Güler, Bart Vosselman. Wissels na rust: Aron de Keijzer, Chris Cijntje en Hamza Zourakhti, die na weken blessureleed weer z´n eerste speelminuten beleefde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com