DFC 4 na rust op inzet naar verdiende 1-0 zege in openingswedstrijd competitie

12 september 2011 906x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 na rust op inzet naar verdiende 1-0 zege in openingswedstrijd competitie

Een wedstrijd tegen onze Surinaamse broeders uit Zwijndrecht. In de voorbereiding met de bekerwedstrijden viel toch wel zeker een vijftal dragende spelers weg. In de eerste competitiewedstrijd moest Martin ook al naar het ziekenhuis gebracht worden. Gelukkig wel minder erg dan verwacht, maar weer een uitvaller erbij.

Deze wedstrijd kon alle kanten op. In de laatste 20 minuten viel Ule in. Na een lange bal in het doelgebied van ZBC legde hij de bal terug op Atilla die goed inschoot en met behulp van de doelman 1-0 aantekende. Dat werd tevens de eindstand. Sigmond, die de hele wedstrijd met een blessure speelde als laatste man, was de man van de wedstrijd. Inzet en vechtlust resulteerden toch in de  een overwinning.
 
Volgende week De Zwerver thuis om 15.00 uur. Djurmy fijne vakantie in Cuba en volgens de boys zal het effe rustig zijn. (Verslag Henk Ramesar)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com