DFC 4 flinke maat te groot voor De Zwerver 7 (6-0)

18 september 2011 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 flinke maat te groot voor De Zwerver 7 (6-0)

Een wedstrijd die we met niet al teveel inspanning met 6-0 hebben gewonnen, waar het ook makkelijk veel meer kon worden. In de rust stonden Het Vierde al met 4-0 voor.

De Zwerver is nauwelijks gevaarlijk geweest voor ons doel, meldt leider Henk Ramesar. In de tweede helft konden we dan ook alle vijf wissels inbrengen en alleen de voorhoede (Ule en Martin samen 110 jaar)zorgde voor wat hoogstandjes.
Na hele goeie combinaties maakte Kenneth in de 25ste minuut middels een strak schot 1-0. Kort daarna Anthony 2-0, Aroen R 3-0 en Hasselbaink 4-0. Na de rust Martin 5-0 en daarna 6-0.Het was ook een hele sportieve wedstrijd.
 
Volgende week moeten we uit tegen VVAC  om 12.30 uur; dus jongens om 11 uur rijden we weg bij DFC. Aanstaande donderdagavond natuurlijk om 19.00uur weer trainen. Tot slot: nog heel wat spelers moeten nog een kopie van hun paspoort inleveren in verband met de trip naar Suriname. Doe dit svp zo spoedig mogelijk.
 
*Voor een actuele teamfoto van DFC 4 zie ´ DFC 4´ onder de link Teamkeuze (rechtsbovenin de hoofdsite) en of de fotorubriek ´DFC Ameide Divers´.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com