DFC 2 blijft zonder puntverlies*Concurrent Wieldrecht 3 met 2-0 verslagen

15 september 2011 1156x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 blijft zonder puntverlies*Concurrent Wieldrecht 3 met 2-0 verslagen

DFC 2 blijft voortvarend draaien in de nieuwe competitie. Vandaag leverde ook het derde duel een overwinning op. Concurrent Wieldrecht 3 moest er met 2-0 aan geloven. De ploeg van trainer Robert Mohan deelt zodoende met het maximale aantal punten de eerste plaats in de reserve derde klas en blijft vol in de race om het kampioenschap.

De derby met de Wieldrechters leverde een aardig duel op tussen ploegen die redelijk aan elkaar waren gewaagd. DFC 2 toonde zich dreigender dan zijn rivaal waardoor de Wieldrecht-doelman aanvankelijk meer werk kreeg te verzetten dan zijn roodwitte collega Mehmet Tokul. Door een alerte treffer van alweer spits Bart Vosselman nam DFC halverwege het eerste bedrijf de leiding: 1-0.
 
Na de hervatting probeerde Wieldrecht, dat een sterke combinatie van routine en jeugd bleek te zijn, verwoed langzij te komen. Zo ontstond wat meer verkeer voor de veste van Mehmet Tokul die zijn bastion weer met enkele knappe reddingen ongeschonden hield. DFC loerde op een beslissende vergroting van de voorsprong. Die kwam vlak voor tijd toen invaller Davut Sahan zijn aanvaller Marlon Kramer de diepte instuurde. Marlon omspeelde de terecht uitkomende Wieldrecht-doelman en joeg de bal diagonaal in de verre hoek: 2-0. (Verslag fred van dongen)
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Mark Jongeneel, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Marcel van Nes, Said el Massaou (46m Sabit Kayhan), Robin Ramesar, Marlon Kramer, Franklin Wielingen (46m Davut Sahan), Bart Vosselman. Wissels: Rubén Schot, Halil Bucgun, Maarten Zilverschoon.
Uitslagen vandaag Res. Derde klas: DFC 2 – Wieldrecht 3 2-0, Dubbeldam 2 – Oranje Wit 4 5-1, SC Amstelwijck 2 – Seolto 2 3-1, Drechtstreek 3 – ZBC´67 2 1-1 EBOH 2 – Pelikaan 4 3-0, Papendrecht 2 – Heerjansdam 4 3-1.
 
Stand: Papendrecht 2 3-9 (+17), EBOH 2 3-9 (+10), DFC 2 3-9 (+8), Wieldrecht 3 3-6, Amstelwijck 2 3-6, Dubbeldam 2 3-6, Drechtstreek 3 3-5, SC Heerjansdam 4 3-2, ZBC´67 3-1, Oranje Wit 4 3-0.Pelikaan 4 3-0, Seolto 2 3-0.
Zaterdag 24 september: Pelikaan 4 – DFC 2, ZBC´67 2 – Papendrecht 2, Oranje Wit 4 – SC Amstelwijck 2, Heerjansdam 4 – Dubbeldam 2, Seolto 2 – EBOH 2, Wieldrecht 3 – Drechtstreek 3.
 
**Voor een overzicht van de uitslagen van alle DFC-wedstrijden van vandaag zie de link Uitslagen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com