De Dag van Franklin Wielingen, gelegenheidsverzorgers en lotenverkopers

17 september 2011 1579x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Dag van Franklin Wielingen, gelegenheidsverzorgers en lotenverkopers

DFC 2 kende vanmiddag tegen Wieldrecht 3 wel enkele heel bijzondere verzorgers. Voor rust snelde Maarten Crouch Zilverschoon regelmatig over de zijlijnen om geblesseerde medespelers te verzorgen. Maarten deed dat weer bekwaam – niemand van de geblesseerden hoefde definitief het veld te ruimen. In de slotfase nam Rubén Schot Maartens taak over. Ook hij bewees over wonder-handen te beschikken.

Belangrijk werk verrichtten vanmiddag ook twee C-junioren. Zij verkochten weer een hele reeks lootjes tegen vijftig eurocent de stuk. De opbrengst is bestemd voor de clubkas en die kan zoals bij de meeste sportclubs best een extra duit gebruiken. Voor een van de jeugdige verkopers, Joey Besemer, was het toch al een bijzondere dag. Hij nam van de productie van zijn DFC C1 een kwart voor zijn rekening of wel twee van de acht roodwitte goals.
 
Een bijzondere dag beleefde ook selectiespeler Franklin Wielingen. Eerst droeg hij gedurende een helft bij aan de belangrijke zege van DFC 2, enkele uren later nam hij als invaller in de slotfase de belangrijke gelijkmaker van DFC 1 tegen Ameide 1 voor zijn rekening.
 
Verder presenteerden de seniorenteams van DFC 4 en DFC 5 zich vanmiddag redelijk compleet en konden ook zij op de staatsiefoto worden ´vereeuwigd´. Een actuele foto van DFC 3 krijgen we een van de komende weken. De pupillen van DFC E3 waren vandaag ook compleet. Dus zorgde leider Hans IJben voor een actuele teamfoto. Hulde! (tekst fvd)
 
*Voor bij dit onderwerp passende foto´s zie:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com