Bob van Heijningen (50) overleden*´Voorbeeld voor ons allen´

1 september 2011 4113x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bob van Heijningen (50) overleden*´Voorbeeld voor ons allen´

Vandaag is Bob van Heijningen op 50-jarige leeftijd overleden. Op 6-jarige leeftijd is hij lid geworden van DFC. Hij is “zijn” club altijd trouw gebleven. Bob was een enthousiast voetballer. Van jongs af aan viel er in de jeugd niet met hem te spotten en ook in de senioren stond hij zijn mannetje.

Toen hij later richting Amsterdam vertrok, bleef hij lid en volgde hij de ontwikkelingen van DFC met interesse. Vorig jaar was hij één van de initiatiefnemers van “The Old Boys”, die iets voor hun club terug wilden doen omdat zij vonden dat zij veel aan de club te danken hadden. Het werd een groot succes.
 
We wisten dat Bob ziek was en een ongelijke strijd streed. Hij is de strijd echter wel aangegaan en op een bewonderenswaardige wijze. Wat een kracht, doorzettingsvermogen en optimisme heeft hij aan een ieder getoond. Hij heeft van ieder levensmoment genoten samen met Brenda. Hij was een voorbeeld voor ons allen en met diepe bewondering moeten we afscheid van hem nemen.
We wensen Brenda, zijn ouders Cees en Mary en zus veel sterkte toe. (Tekst Ger Hüsen)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com