Bart Vosselman met vier goals gevierde man bij triomferend DFC 2 (6-1)

3 september 2011 1632x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bart Vosselman met vier goals gevierde man bij triomferend DFC 2 (6-1)

DFC 2 begon de nieuwe competitie in de reserve derde klas vanmiddag ijzersterk met een klinkende 6-1 overwinning op Heerjansdam 4. Grote man bij Het Tweede was nieuwkomer Bart Vosselman die vier keer scoorde. Voor de rust tekende Bart zelfs voor de ideale hattrick door drie keer te scoren zonder enige onderbreking in de vorm van een Heerjansdamse tegentreffer.

Na een eerste half uur waarin DFC 2 naar de juiste cadans zocht – en die uiteindelijk ook te pakken kreeg – glipte Maarten Zilverschoon door de buitenspelval om panklaar af te leggen naar Bart Vosselman (1-0). Die had ook meteen de smaak te pakken en tikte koel de 2-0 binnen en op slag van rust ook de 3-0 na gaaf voorbereidend werk van Said el Massaou.
 
In het tweede bedrijf voerden Bart Vosselman en invaller Marlon Kramer de marge op naar vijf voordat Heerjansdam kon tegenscoren. Robin Ramesar bepaalde de eindstand op 6-1.
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Rubén Schot,Thomas van Brakel, Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Said el Massaou, Marcel van Nes (65m Coskun Altintas),  Anthony Radjkoemar (46m Halil Bucgun), Robin Ramesar, Bart Vosselman, Maarten Zilverschoon (46m Marlon Kramer). Wissel: Kusay Pekince.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: Dubbeldam 2 – EBOH 2 1-5, Drechtstreek 3 – Oranje Wit 4 3-2, SC Amstelwijck 2 – Pelikaan 4 2-1, DFC 2 – Heerjansdam 4 6-1, Papendrecht 2 – Seolto 2 6-1, Wieldrecht 3 – ZBC´67 2 9-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com