2 F (4): Mohammed Amri eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

3 september 2011 1451x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (4): Mohammed Amri eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

Ook in het nieuwe seizoen zet DFC een traditie voort. Bij alle thuiswedstrijden wordt de selectie vergezeld van een Pupil van de Week. De eerste pupil van 2011-2012 was vandaag bij DFC tegen GDC Mohammed Amri. Hij speelt al sinds oktober 2008 bij DFC.

Volgens de jeugdcommissie is ´Mohammed is een echte dribbelaar. Zo heeft hij al menig doelpunt gemaakt. Het afgelopen seizoen speelde Mohammed in de E3. Dit seizoen speelt hij in E1 – ook zij speelden vandaag hun eerste competitiewedstrijd´.
 
De Pupil van de Week woonde vanzelfsprekend de warming-up van het eerste bij, mocht de symbolische aftrap verrichten (en scoren natuurlijk). Na afloop kreeg hij in de bestuurskamer voor het vermaarde schilderij de gebruikelijke cadeautjes: een wedstrijdbal voorzien van de handtekeningen van de spelers en een DFC-vaantje. Uitgereikt door selectiespeler Chris Cijntje.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com