2 F (3): DFC weerstaat na rust vroege druk van GJS en geeft zege extra glans

10 september 2011 1722x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC weerstaat na rust vroege druk van GJS en geeft zege extra glans

*Vervolg wedstrijdverslag –  Conform verwachting kwam GJS na rust met offensieve bedoelingen uit de startblokken. Het leidde tot enkele rommelige situaties voor het doel van Michael Bekkers. Met daarbij de kanttekening dat DFC die wanorde voornamelijk zelf creëerde door wat al te lichtvaardig te handelen in de laatste linie. Bovendien liet de ploeg zich wat al makkelijk terugdringen.

Zo moest een attente Marco van Woerkom op de doellijn redding brengen toen Michael Bekkers – die ook na de hervatting positioneel en dirigerend een puike partij speelde – al gepasseerd leek. Maar verder dan een vette kans voor Robin Boekhout die in vrije positie de bal ver naast knalde, kwam GJS evenwel niet. Daarvoor ontbraken overtuiging en kwaliteit in de Gorcumse acties.
 
Met enkele wissels versterkte DFC z´n greep op de wedstrijd. De ploeg eiste zelfs het laatste woord op. In blessuretijd zette Appie Güler een extra stempel op zijn goede optreden door na een dieptepass vanaf dertig meter de bal fraai over de uitkomende GJS-doelman te lepelen: 0-3.
 
GJS – DFC 0-3 (0-2) – Scoreverloop: 18m Chris Cijntje 0-1, 21m Aron de Keijzer 0-2, 90+3m Appie Güler 0-3. Scheidsrechter: G.G.A. Daems (Gilze).
GJS: Angelo Pirini, Menno Beusekamp, Allard de Jong, Stefan Holzken, Bram Vermeer, Kevin Gruiters, Robin Boekhout, Julien Dorrepaal, Louis Damen, Ruud Bos, Bart Viveen. Wissels: Sakis Moschakis, Karim Adahchour, Kevin Jansen.
DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Patrick Bijl, Wesley Loos, Erik Vos, Merijn van Groesen, Chris Cijntje (85m Mohamed Al Salman), Appie Güler, Aron de Keijzer (60m Franklin Wielingen). Wissels: Nick Stam, Rudolf Peute.
Bijzonderheid: Bij DFC ontbrak Marvin Hooplot vanwege een vorige week opgelopen teenbreuk. Hij is naar verwachting drie weken uit de running.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com