2 F (3): DFC strijdt na rust vooral tegen zichzelf maar komt toch nog langszij

17 september 2011 1345x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC strijdt na rust vooral tegen zichzelf maar komt toch nog langszij

*Vervolg wedstrijdverslag – In het tweede bedrijf probeerde DFC het duel alsnog naar zich toe te trekken. Verrassend genoeg dicteerde Ameide evenwel de beginfase en moest doelman Michael Bekkers enkele malen sterk in actie komen om een grotere achterstand te voorkomen.

Na die fase bleef Ameide met fysiek sterk spel en irriterende overtredinkjes de DFC-machine ontregelen. Zo stond DFC eigenlijk meer voor een race tegen zichzelf. Niettemin was Aron de Keijzer na voorbereidend werk van Chris Cijntje dichtbij de gelijkmaker; zijn inzet verdween helaas voorlangs.
 
DFC bleef druk zetten maar reëel gevaar bleef achterwege. Appie Güler was nog het dichtst bij de 1-1. Zijn knappe actie eindigde evenwel met een spectaculaire redding van Ameide-doelman Roland Stout. Uiteindelijk besloot trainer Paul Koster met het inzetten van wisselspeler Franklin Wielingen het verzet van het taaie en naar het eindsignaal smachtende Ameide alsnog te breken.
 
Pas nadat Robin Ramesar in de slotfase Merijn van Groesen kwam aflossen, kreeg die onderneming toch nog een overigens dik verdiend succesvol eind. Franklin Wielingen smaakte het genoegen de bal op aangeven van Clifton Sewpersad fraai diagonaal achter de kansloze Stout te jagen: 1-1.
 
Het gaf DFC ondanks de magere vertoning alsnog vleugels. De tijd ontbrak evenwel om toch nog de volle buit binnen te slepen tegen het nog slechts op z´n tandvlees draaiende Ameide.
 
Scoreverloop DFC – Ameide 1-1 (0-1) – 35m Robbert Bakker 0-1, 90m Franklin Wielingen 1-1.
DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Patrick Bijl, Erik Vos (88m Robin Ramesar), Marijn van Groesen (80m Franklin Wielingen), Wesley Loos, Chris Cijntje, Appie Güler, Aron de Keijzer. Wissels niet ingezet: Mohamed Al Salman, Rudolf Peute.
Ameide : Roland Stout, Joost van den Berg, Alwin de Wit, Joran Visee, Dennis Tamming, Christiaan Boer, Richard den Hartog, Kris de Kruyk, Robbert Bakker, Robin Tamming, Dirk-Jan den Hartog. Wissels: Thijs den Braven, Jeroen van Middelkoop, Wijnand van den Berg.
Bijzonderheid: Het duel begon een kwartier te laat omdat scheidsrechter Arjan Deurloo uit Tholen moest omrijden vanwege een stremming op de N3 (Rondweg Dordrecht) na een dodelijk verkeersongeval met een motorrijder.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com