Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (3): DFC kan door onvoldoende zuiverheid en tempo duel niet kantelen
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (3): DFC kan door onvoldoende zuiverheid en tempo duel niet kantelen

24 september 2011 1300x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC kan door onvoldoende zuiverheid en tempo duel niet kantelen

*Vervolg wedstrijdverslag – In het tweede bedrijf probeerde DFC z´n greep op het middenveld te verstevigen om zo Groote Lindt van zijn venijnige angel (de lange bal) te ontdoen. Dat leek te lukken ware het niet dat de ploeg af en toe vergat bij balverlies razendsnel een slot op de achterdeur te plaatsen. Dat werd DFC uiteindelijk fataal. Geknoei in de afweer bood Michael Slingerland na nog geen kwartier opnieuw een excellente gelegenheid zich tot man of the match te ontwikkelen (3-2).

De rollen bleken vanaf dat moment omgedraaid. DFC zocht naarstig maar tevergeefs met een aangepaste bemanning (drie wissels in tien minuten) naar de juiste koers. De acties misten evenwel tempo en zuiverheid om alsnog te kunnen toeslaan, al waren Aron de Keijzer en Erik Vos dichtbij de gelijkmaker. Doelman Raymond Klootwijk redde de Lindt in die fase met alerte reddingen.
 
Noodgedwongen moest DFC in de slotfase ondernemersrisico´s nemen. Dat draaide ondanks alle goede bedoelingen uiteindelijk uit op een echec. Andermaal haalde Michael Slingerland zijn ploeg uit de penarie door slim gebruik te maken van de geboden ruimte en elegant en bijna ook arrogant de 4-2 binnen te tikken. En daarmee zat het duel op slot. DFC geloofde er niet meer in, terwijl Groote Lindt zichzelf nog een toetje wilde aanbieden. Daarvoor tekende invaller Kevin de Deugd (5-2).
 
Groote Lindt – DFC 5-2 (2-2) – 20m Patrick Bijl 0-1, 21m Michael Slingerland 1-1, 30m Aron de Keijzer 1-2, 44m Michael Slingerland 2-2, 55m Michael Slingerland 3-2, 85m Michael Slingerland 4-2, 87m Kevin de Deugd 5-2. Scheidsrechter: Dimitri de Gans (Everdingen).
 
Groote Lindt: Raymond Klootwijk, Omer Aqca, Dave Klootwijk, Danny Muller, Randy Haas, Mischa Strauss, Bjorn van Ingen, Nestor Zimmerman, ML van Berkel, Michael Slingerland, Gerson Duarte. Wissels: Kenny van Gent, Kevin de Deugd, N. Kraayeveld, Steven Kramer, J.I. Kok.
DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom (60m Merijn van Groesen), Patrick Bijl, Erik Vos, Wesley Loos (70m Mohammed Al Salman), Chris Cijntje, Franklin Wielingen (75m Robin Ramesar), Appie Güler, Aron de Keijzer.
Bijzonderheid: Louisano Trinidad debuteerde bij DFC als grensrechter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com