Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (2): DFC loodst zich in Gorcum al na twintig minuten in winnende haven
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (2): DFC loodst zich in Gorcum al na twintig minuten in winnende haven

10 september 2011 791x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (2): DFC loodst zich in Gorcum al na twintig minuten in winnende haven

Door Fred van Dongen

Achteraf bleek DFC de klus al na zo´n twintig minuten te hebben geklaard. Toen al leidde de formatie van trainer Paul Koster verdiend met 0-2 door gave treffers van Chris Cijntje en Aron de Keijzer. De man die indirect bij beide doelpunten was betrokken, Appie Güler, pikte ook weer zijn goaltje mee. In blessuretijd van het tweede bedrijf tikte hij behendig de overtuigende 0-3 binnen.
 
DFC kent een soort heilige traditie in Gorcum. De ploeg stapt in de bliekenstad – gegeven de overwinningen in voorgaande jaren op de andere Gorcumse clubs Unitas en SVW – steeds triomferend van de mat.
Ook nu dicteerde DFC het duel en nam het na een handvol minuten al bijna de leiding toen linkerspits Aron de Keijzer naar de achterlijn oprukte. Niemand was evenwel ter plekke om zijn strakke voorzet tot goal te promoveren. GJS liet kort daarop toch twee keer even zijn gezicht zien. Inzetten van Ruud Bos en Kevin Gruiters strandden evenwel op alerte reacties van DFC´s weer sterk optredende doelman Michael Bekkers.
 
DFC vond het toen welletjes en nam op schitterende wijze na dik een kwartier een voorsprong. Patrick Bijl passte vanaf zijn linksachter-positie de bal diagonaal naar rechterspits Chris Cijntje die de bal meteen oppikte en uiteindelijk technisch bekwaam over de uitkomende doelman Angelo Pirini lepelde: 0-1. Behalve de uitstekende assist van Patrick speelde ook een handige afleidingsmanoeuvre van DFC´s andere spits Appie Güler mee bij de openingstreffer. Hij trok een verdediger mee waardoor Chris ongehinderd kon aannemen en doorstomen.
 
Drie minuten later creëerde DFC mede door sterk optreden van opnieuw Appie zoveel wanorde in de Gorcumse laatste linie dat Aron de Keijzer behendig de 0-2 tegen het net kon drukken.
Het weerwerk van GJS bestond voorlopig louter uit probeersels zonder dreiging. Eerder leek een derde Dordtse treffer in aantocht doch Aron de Keijzer en Appie Güler misten net het decimetertje geluk.
 
*Vervolg verslag zie: DFC weerstaat na rust vroege druk van GJS en geeft zege extra glans

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com