2 F (1): DFC met tien man op karakter naar verdiend gelijkspel bij Hardinxveld

29 september 2011 1878x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC met tien man op karakter naar verdiend gelijkspel bij Hardinxveld
DFC veroverde vanmiddag in de tweede klasse F een punt tegen en in Hardinxveld (2-2). Dat mag achteraf een verdienstelijke prestatie worden genoemd aangezien de door blessures flink aangepaste formatie van trainer Paul Koster ruim vijftig minuten met een man minder opereerde. Dat vanwege een rode kaart (twee keer geel) vlak voor rust.
 
Dat het verschil in mankracht in het tweede bedrijf nauwelijks zichtbaar was mag als compliment voor de DFC-brigade worden beschouwd. Op karakter loodste de ploeg zich toch naar een verdienstelijk gelijkspel tegen een kwalitatief povere tegenstander. Zelfs een zege had nog tot de mogelijkheden behoort.
 
De topper in 2 F tussen koploper SV Capelle en Drechtstreek eindigde in een vette zege van de bezoekers uit Papendrecht (0-4). Meerkerk nam de bovenste plaats over van de gevallen leider via een krappe 2-1 thuiszege op Altena.
 
Uitslagen 2 F vandaag: SV Capelle – Drechtstreek 0-4, Pelikaan – GDC 1-0, Wieldrecht – GJS 3-0, WNC – Ameide 5-2, Hardinxveld – DFC 2-2, Schelluinen- Groote Lindt 7-0, Meerkerk – Altena 2-1.
Stand: Meerkerk 5-12, Capelle 5-12, Drechtstreek 5-10, Pelikaan5-10, WNC 5-9, Hardinxveld 5-8, Schelluinen 5-7, DFC 5-6, GJS 5-6, Groote Lindt 5-6, Wieldrecht 5-5, Altena 5-3, GDC 5-3, Ameide 5-1.
Zaterdag 8 oktober: Groote Lindt- Hardinxveld, GDC – SV Capelle, Drechtstreek – Meerkerk, Altena – Schelluinen, Ameide – Wieldrecht, DFC – WNC (15u), GJS – Pelikaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com