2 F (1): DFC komt op openingsdag niet verder dan 2-2 tegen debutant GDC

3 september 2011 725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC komt op openingsdag niet verder dan 2-2 tegen debutant GDC

DFC is de nieuwe competitie in de tweede klasse F vanmiddag begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen promovendus GDC uit Eethen (NB). Ook bij rust stond een gelijke stand op het gerestaureerde scorebord (1-1).

Het was het enige gelijkspel op de openingsdag van het nieuwe seizoen, waarop de favorieten Schelluinen en Drechtstreek meteen imponerende visitekaartjes afgaven in de vorm van klinkende uitoverwinningen.
 
DFC stak thuis tegen GDC een uur lang niet in besten doen. De ploeg liep lange tijd achter de feiten aan. Debutant GDC, getraind door de bekende oud-keeper Jan van Grinsven van FC Den Bosch, bood DFC weinig kansen. Pas toen Franklin Wielingen en Chris Cijntje als invallers aantraden, ontstond meer variatie en dreiging in het roodwitte spel. Het scheelde dan ook weinig of de formatie van trainer Paul Koster had  in blessuretijd alsnog de volle drie punten binnengesleept.

 
*Voorafgaand aan DFC – GDC werd een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van clublid Bob van Heijningen (50). Ook hing de clubvlag halfstok.
 
*Uitslagen 1ste spelronde 2 F vandaag: SV Capelle – Groote Lindt 2-1, Pelikaan – Meerkerk 0-3, Wieldrecht – Schelluinen 1-4, WNC – Altena 6-3, Hardinxveld – Drechtstreek 0-3, DFC – GDC 2-2, Ameide – GJS 0-2.
*10 september: GJS – DFC (15.00u), GDC – Hardinxveld, Drechtstreek – WNC, Altena – Wieldrecht, Schelluinen – Pelikaan, Meerkerk – Capelle, Groote Lindt – Ameide.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com