2 F (1): DFC behoudt tegen Ameide ternauwernood z´n ongeslagen status (1-1)

15 september 2011 2753x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC behoudt tegen Ameide ternauwernood z´n ongeslagen status (1-1)

Update (zie slot) – Verrassende ontwikkelingen vanmiddag in de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal. DFC wist ternauwernood z´n ongeslagen status inclusief beker- en oefenwedstrijden te handhaven. Tegen het nog puntloze Ameide werd gelijkgespeeld (1-1). Met daarbij de kanttekening dat DFC´s overigens dik verdiende gelijkmaker pas in de 89ste minuut viel. Invaller Franklin Wielingen tekende voor die belangrijke treffer.

De formatie van trainer Paul Koster bleef door dat ene punt in de kopgroep, die verrassend wordt aangevoerd door het Brabantse SV Capelle. Dat haalde fors (5-2) uit tegen Schelluinen, één van de favorieten voor de titel.
Drechtstreek dat tot vandaag de leiding deelde met Capelle, kwam in de semi-derby met Wieldrecht niet verder dan 1-1. Voor de Wieldrechters betekende dat net als voor Ameide het eerste winstpunt in de nog prille competitie.
 
Uitslagen 2 F vandaag: SV Capelle – Schelluinen 5-2, Hardinxveld – GJS 2-0, Meerkerk –Groote Lindt 7-1, WNC – GDC 3-1, Wieldrecht – Drechtstreek 1-1, DFC – Ameide 1-1, Pelikaan – Altena 2-0.
Stand: Capelle 3-9 (+5), Drechtstreek 3-7 (+6), Meerkerk 3-6 (+8), WNC 3-6 (+2), DFC 3-5 (+3), Schelluinen 3-4 (+0), Hardinxveld 3-4 (-1), Pelikaan 3-4 (-1), Altena 3-3 (-1), GJS 3-3 (-3), Groote Lindt 3-3 (-6), GDC 3-2 (-2), Ameide 3-1 (-3), Wieldrecht 3-1 (-7).
Zaterdag 24 september: Ameide – Hardinxveld, GJS – WNC, GDC – Wieldrecht, Drechtstreek – Pelikaan, Altena – SV Capelle, Schelluinen – Meerkerk, Groote Lindt – DFC.
 
**Videobeelden van DFC – Ameide zie de website van Ameide: www.vvameide.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com