Viertal begeleidt per 3 september de nieuwe kaboutergroepen

24 augustus 2011 713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Viertal begeleidt per 3 september de nieuwe kaboutergroepen

Op zaterdag 3 september (aanvang 10.00 uur) zullen we gaan starten met twee kaboutergroepen bij DFC, meldt de jeugdcommssie. Één groep voor kinderen geboren in 2005 en 2006, en een groep voor kinderen geboren in 2007 en 2008.

De training van de oudere kabouters worden geleid door Danny Kalff en Pablo Rubio. De jongere kabouters worden begeleid door Mario Ghidini en Erik Bouwens. Deze vier zullen organisatorisch worden ondersteund door Ursula Kleinhuis. Fred Eland draagt zijn ´kabouter-taken´ over aan het nieuwe gezelschap. ´Maar in het begin zal ik uiteraard helpen´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com