Presentatiegids DFC rolt deze week van de pers*Ook dit jaar Pupil van de Week

31 augustus 2011 1467x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Presentatiegids DFC rolt deze week van de pers*Ook dit jaar Pupil van de Week

Zaterdag begint de nieuwe voetbalcompetitie. Dat gaat links en rechts gepaard met de nodige publiciteit.

Zo brengt DFC weer een heuse Presentatiegids uit die vrijdag van de pers rolt. Leden en sympathisanten krijgen een exemplaar per post thuisbezorgd. De gids is deze keer samengesteld door Ger Hüsen en ziet er volgens kenners weer gelikt uit.
 
*De Stem van Dordrecht verscheen woensdag met een speciale sportbijlage (De Aftrap) gewijd aan het nieuwe sportseizoen. DFC is daarin vertegenwoordigd met een hele pagina, waarop trainer Paul Koster zijn verwachtingen openbaart.
 
PUPIL VAN DE WEEK – Ook in het nieuwe seizoen zet DFC een traditie voort. Bij alle thuiswedstrijden wordt de selectie vergezeld van een Pupil van de Week. De eerste pupil van 2011-2012 is zaterdag wanneer DFC de competitie opent tegen GDC, Mohammed Amri. Hij speelt al sinds oktober 2008 bij DFC.
Volgens de jeugdcommissie is ´Mohammed is een echte dribbelaar. Zo heeft hij al menig doelpunt gemaakt. Het afgelopen seizoen speelde Mohammed in de E3. Dit seizoen speelt hij in E1 –  ook zij spelen zaterdag hun eerste competitiewedstrijd´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com