KNVB-BEKER (1): DFC blijft in race om groepswinst na zege op Groot Ammers

22 augustus 2011 834x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER (1): DFC blijft in race om groepswinst na zege op Groot Ammers

Twee wonderschone acties (assist en doelpunt) van de jonge invaller Chris Cijntje bezorgden DFC dinsdagavond thuis een belangrijke bekerzege (2-0) op rivaal Groot Ammers. De formatie van trainer Paul Koster heeft zodoende weer alle kans zich als poule-winnaar te kwalificeren voor het hoofdtoernooi dat in oktober begint.

In de andere groepswedstrijd triomfeerde het Bredase Groen Wit met 1-4 bij Good Luck. DFC en Groen Wit leiden nu de poule zij het dat de Bredase ploeg over een iets beter doelsaldo beschikt (plus 2 tegen plus 3). Zaterdag valt de beslissing in de poule. DFC neemt het thuis op tegen het reeds uitgeschakelde Good Luck uit Raamsdonksveer terwijl Groen Wit op visite gaat bij Groot Ammers dat zich geen nederlaag kan veroorloven wil het nog kans maken op de groepstitel.
 
Uitslagen bekerpoule 27 dinsdag: DFC – Groot Ammers 2-0 en Good Luck – Groen Wit 1-4.
*Stand: Groen Wit 2-4 (doelsaldo 7-4), DFC 2-4 (5-3), Groot Ammers 2-3 (4-3), Good Luck 2-0 (2-8).
De groepswinnaar kwalificeert zich voor de eerste hoofdronde van het toernooi om de districtsbeker, die in oktober wordt gehouden. Bij gelijk eindigen beslist het doelsaldo – is dat ook gelijk dan geeft het aantal gemaakte goals de doorslag.
*Zaterdag 27 augustus: DFC – Good Luck (14.30) en Groot Ammers – Groen Wit (17u).
*Uitslagen zaterdag 20 augustus: Groen Wit – DFC 3-3, Groot Ammers – Good Luck 4-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com