Herdenkingstegel voor supertrouwe leden op eerste soosmiddag DFC

18 augustus 2011 807x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Herdenkingstegel voor supertrouwe leden op eerste soosmiddag DFC

Gisteren,  donderdag 18 augustus, is het nieuwe seizoen van de DFC Ouderensoos van start gegaan. Daarbij werd nog gerefereerd aan de 128ste verjaardag van DFC afgelopen dinsdag. Er was voor de talrijke aanwezigen koffie met cake én een glas champagne.

De beide clubvoorzitters Henk Nieboer en Ger Hüsen heetten de trouwe soosleden van harte welkom. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om leden die langer dan 60 jaar lid zijn een herdenkingstegel uit te reiken. Het ´relikwie´ is ontworpen door Tinus Beckers op initiatief van archivaris Arie Heijstek.
 
Dick Koonings is op dit moment ons oudste nog levende lid (sinds 3 maart 1932, dus bijna 80 jaar); Piet Punt sinds 1 september 1938, Jan Sebes sinds 1 september 1945 en George van den Heuvel sinds 1 december 1949.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com