Hennie Nijsen en Jack Bakker eerste winnaars klaverjas-en jokerseizoen

28 augustus 2011 784x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hennie Nijsen en Jack Bakker eerste winnaars klaverjas-en jokerseizoen

Update (nieuwe datum volgende ronde) – Afgelopen vrijdagavond is het traditionele Klaverjas & Jokertoer-nooi DFC weer van start gegaan. Met een goede opkomst van 26 belangstellenden kon om acht uur worden begonnen.

Medeorganisator Jan Breet: ,,Verheugend was het voor de organisatie dat wij het echtpaar Nijsen konden verwelkomen. Zo ook was Toni van Son weer van de partij. Al met al werd het weer een gezellige avond waarbij wij Primera Nico de Visser willen bedanken voor het jarenlang beschikbaar stellen van een staatslot. Nico gaat per 1 oktober stoppen met zijn zaak die hij inmiddels heeft overgedaan.´´
 
Jan vervolgt: ,,Verder ook Jan Schuurman bedankt voor de fraaie taart die hij speciaal voor deze kaartavond had gemaakt. Ook Hennie Voetee bedankt voor haar bijdrage achter de bar en de inkoop van de prijzen.´´
 
De uitslagen op de openingsavond van het nieuwe kaartseizoen waren als volgt:
* Winnaar van het Jokeren werd Hennie Nijsen 39 strafpunten. Als tweede eindigde Marja Delmotte met 71 strafpunten.
*Het Klaverjassen leverde de volgende stand op:1 Jack Bakker met 5349 punten, 2 Peter Louwman met 5298 punten, 3 Pleun van Gelderen met 5120 punten, 4 Ruud Hendriks 5040 punten en de laatste prijswinnaar Fred Eland met 4930 punten.
Er worden in het seizoen 2011-2012 9 wedstrijden / avonden gespeeld. De beste 6 resultaten per deelnemer tellen voor het eindklassement dat in april 2012 definitief wordt opgemaakt.
 
**Eerstvolgende kaartavond is vrijdag 7 oktober in het clubgebouw.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com