Hattrick Voetbal Academie begint vrijdag 16 september met de najaarscursus

23 augustus 2011 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hattrick Voetbal Academie begint vrijdag 16 september met de najaarscursus

De Voetbal Academie van het sportbedrijf Hattrick van onder andere DFC´s hoofdtrainer Paul Koster, begint op vrijdagmiddag 16 september  aan een nieuwe, speciale trainingscyclus voor de jeugd. Dat gebeurt op de accommodatie van FC Dordrecht.

Belangstellenden kunnen inschrijven via www.hattrickvoetbal.nl onder het hoofdstuk Voetbal Academie. De cyclus duurt acht vrijdagmiddagen en eindigt op 4 november met een afsluitende training.

Het sportbedrijf over het hoe en wat van de academie: ,, Vroeger leerden de kinderen spelenderwijs op straat voetballen. Uren achter elkaar voetbalden kinderen in zelfbedachte vormen. Tegenwoordig gebeurt dat nog maar heel weinig en moeten ze alles leren op de club. Kinderen voetballen nu slechts nog zo’n 2 uur per week.´´
 

,,Om de kinderen te helpen om dit gat te dichten organiseert Hattrick  extra training gebaseerd op techniek, tactiek en heel veel voetbalplezier. Alle trainingen staan onder leiding van professionele trainers. Deze trainers maken gebruik van vormen die passen binnen de belevingswereld van de kinderen.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com