DFC 2 voor rust sterk, moet na rust meerdere erkennen in Altena 2 (3-0)

19 augustus 2011 973x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 voor rust sterk, moet na rust meerdere erkennen in Altena 2 (3-0)

DFC 2 verloor donderdagavond z´n laatste oefenwedstrijd. In Nieuwen-dijk kreeg de formatie van trainer Robert Mohan (foto-inzet) met 3-0 klop van Altena 2 na een verdienstelijke 0-0 ruststand. De reserves van Altena spelen eerste klas, die van DFC derde.

Trainer Mohan was dik tevreden over het optreden van zijn manschappen in het eerste bedrijf. ,,We hebben toen gedomineerd, kansen gehad en niets weggegeven. We hadden het alleen toen moeten afmaken´´. In de pauze stuurde Mohan zeven wisselspelers het veld in wat de cohesie binnen de ploeg niet ten goede kwam. Altena profiteerde daar vol van met drie treffers.
 
Basis DFC 2: Nick Stolk, Arvind Ramesar, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Rubén Schot, Marcel van Nes, Anthony Radjkoemar, Robin Ramesar, Said el Massaou, Bart Vosselman, Rischandrick Casilio. Wisssels na rust: Maarten Zilverschoon, Rama Low, Halil Bugcun, Kusay Pekince, Ahman Dhondai, Elton Kiene, Davut Sahan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com