DFC 2 verliest ook tweede bekerduel (4-1)*Organisatie zoek na rode kaart

25 augustus 2011 764x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 verliest ook tweede bekerduel (4-1)*Organisatie zoek na rode kaart

DFC 2 heeft ook z´n tweede groepswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi verloren. Uit bij Nieuw-Lekkerland 2 werd het donderdagavond 4-1 na een 2-0 ruststand. Lekkerland speelt twee afdelingen hoger dan DFC dat in de reserve derde klas uitkomt.

De roodwitte formatie van trainer Robert Mohan begon goed aan het cupduel, maar zag halverwege het eerste bedrijf middenvelder Elton Kiene met rood voortijdig de gang naar de kleedkamer maken. Vanaf dat moment was de organisatie zoek en kon de thuisploeg opstomen naar een 2-0 voorsprong bij rust.
 
In de tweede helft was aanvankelijk weer sprake van enige cohesie binnen de ploeg. Bart Vosselman zorgde voor de aansluitingstreffer. DFC 2 kreeg zelfs een riante mogelijkheid om langszij te komen. Die bleef evenwel onbenut. In de omschakeling profiteerde Nieuw Lekkerland maximaal en scoorde de thuisploeg 3-1.
 
Toen Anthony Radjkoemar z´n tweede gele kaart kreeg en DFC met negen man verder moest, was de strijd gestreden. Lekkerland scoorde nog een maal (4-1) in het duel waaruit DFC-trainer Robert Mohan na afloop concludeerde ´dat we nog veel werk te verzetten hebben´.
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Mark Jongeneel (46m Rubén Schot), Thomas van Brakel, Aike Janssen (30m Marcel van Nes), Jonathan Dubbeldam, Halil Bucgun, Elton Kiene, Anthony Radjkoemar, Robin Ramesar, Franklin Wielingen, Bart Vosselman.
 
*DFC 2 rondt de groepsfase van het bekertoernooi zaterdag af met een bezoek aan Alblasserdam 2. Eerder verloor het tweede thuis van Heerjansdam 2 (0-5).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com