DFC 2 neemt revanche op Alblasserdam 2 en sluit cupstrijd af met 0-4 zege

27 augustus 2011 992x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 neemt revanche op Alblasserdam 2 en sluit cupstrijd af met 0-4 zege

DFC 2 sloot de groepsfase van het KNVB-bekertoernooi vanmiddag fraai af met een prachtige 0-4 zege op Alblasserdam 2, dat de roodwitte formatie van trainer Robert Mohan vorig seizoen nog van het kampioenschap (en de daaraan verbonden promotie) in de reserve derde klas afhield.

Bij rust leidde Het Tweede met 0-2 door uitstekende treffers van Halil Bugcun. Na de hervatting bouwden Marcel van Nes en Marlon Kramer (foto-inzet) de triomf uit naar 0-4. In het eerste bedrijf kende DFC 2 enige moeite met de gastheren maar na de hervatting werd er ijzersterk gespeeld. Said el Massaou maakte toen het verschil , aldus Robert Mohan.
 
De revanche op Alblasserdam 2 gaf na afloop een goed gevoel. Niettemin is Het Tweede nu uitgeschakeld in het bekertoernooi omdat eerder in de groepsfase verloren werd van zowel Heerjansdam 2 als Nieuw Lekkerland 2.
 
DFC 2: Bart Vosselman, Rubén Schot (46m Said el Massaou), Thomas van Brakel, Aike Janssen, Marlon Kramer, Mark Jongeneel, Jonathan Dubbeldam, Marcel van Nes (70m Maarten Zilverschoon), Kusay Pekince (60m Anthony Radjkoemar), Robin Ramesar, Halil Bucgun.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com