DFC 1 start oefencampagne zaterdag thuis tegen sterke ASWH-combinatie

3 augustus 2011 1162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 start oefencampagne zaterdag thuis tegen sterke ASWH-combinatie

DFC 1 begint de oefencampagne van het nieuwe seizoen zaterdag met een thuiswedstrijd tegen een combinatie van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De Ambachters vormen de absolute top van het amateurvoetbal in de Drechtsteden.

Het eerste vertolkt al jaren een voorname rol in de hoofdklasse zaterdag. ASWH 2 werd afgelopen seizoen overtuigend landskampioen reserveteams. De Ambachters bevestigden eerder deze week nog hun status in oefenwedstrijden met een andere regionale grootmacht, Papendrecht. ASWH 1 versloeg het eerste zondagteam van Papendrecht met 1-7 terwijl ASWH 2 met 1-9 het eerste zaterdagteam van Papendrecht aftroefde.
 
Het oefenduel tussen DFC en de ASWH-combinatie begint zaterdag om twaalf uur en belooft dus meteen een pittige klus te worden voor de formatie van trainer Paul Koster.
 
*INTERVIEW MERIJN – AD De Dordtenaar bracht vanmorgen een interview met DFC´s middenvelder Merijn van Groesen. Het ochtendblad had hem uitverkoren om DFC te vertegenwoordigen in een serie artikelen over de verwachtingen van de diverse regionale voetbalclubs op het nieuwe seizoen. Een quote van Merijn uit het interview: ´Iedereen moet knokken voor zijn plek en in denk dat het team daar sterker van wordt´.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com