DFC 1 begint thuiswedstrijden in nieuwe competitie voortaan om drie uur

29 augustus 2011 781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 begint thuiswedstrijden in nieuwe competitie voortaan om drie uur

Komende zaterdag begint de nieuwe competitie. De aanvangstijden van thuiswedstrijden van diverse DFC-teams zijn dan enigszins gewijzigd. Zo begint DFC 1 z´n thuisduels niet meer om half drie maar om drie uur. Reden is de groei van het aantal jeugdteams waardoor de wedstrijd-indeling van de velden bijstelling behoefde.

Dat betekent dat DFC´s openingswedstrijd van de nieuwe competitie in de tweede klasse F thuis tegen promovendus GDC uit Eethen (NB) zaterdag pas om drie uur begint. DFC is niet de enige club waarvan het eerste om drie uur aan thuiswedstrijden begint. Om gelijke redenen vangen in de tweede klasse F de thuisduels van onder meer Ameide, GJS en Pelikaan ook om drie uur aan.
 
*Voor de exacte aanvangstijdstippen van de diverse DFC-wedstrijden zie de door wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg samengestelde link Programma.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com