DFC 1 (2): Eerste geeft veelbelovend visitekaartje af tegen ASWH-combi

6 augustus 2011 1302x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 (2): Eerste geeft veelbelovend visitekaartje af tegen ASWH-combi

Het vernieuwde DFC gaf vanmiddag op het bijveld (het hoofdveld wordt gebruikklaar gemaakt voor het Van Adrichem Toernooi volgende week) een veelbelovend visitekaartje af.

Na een mager eerste kwartier leken de spelers elkaar steeds beter te vinden. Een snel opgelopen 0-1 (Jeroen de Bode) achterstand werd zodoende nog voor rust fraai omgezet in een 3-1 voorsprong. Voor het trio roodwitte goals zorgden achtereenvolgens Wesley Loos (voorbereidend werk van Marvin Hooplot en Aron de Keijzer), Aron de Keijzer (keeper verslikte zich in een slimme hoekschop van Franklin Wielingen) en Bas Verhoeven (onhoudbare kopbal uit opnieuw een hoekschop van Franklin Wielingen).
 
Na de hervatting mocht de man van twee assists (Franklin Wielingen) zelf scoren na voorbereidend werk van Marvin Hooplot. Bart Vosselman tikte op aangeven van de opgerukte Clifton Sewpersad kort voor tijd op acrobatische wijze de 5-1 binnen.
 
Basis DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Patrick Bijl (gekomen van EBOH), Mark Jongeneel, Jonathan Dubbeldam, Wesley Loos (ex-Nieuw-Lekkerland), Bas Verhoeven, Aron de Keijzer (ex-Wieldrecht), Franklin Wielingen, Marvin Hooplot, Hamza Zourakhti (ex-Oranje Wit).
Wissels na rust: Nick Stam, Merijn van Groesen, Bart Vosselman (ex-SC Emma), Robin Ramesar, Erik Vos, Marco van Woerkom.
Bijzonderheden: Het duel werd geleid door scheidsrechter Ruud Hak.
*Bij DFC zaten Suleiman van der Straaten (herstellende van een ziekte) en Mohammed Al Salman (ex-EBOH-za, herstellende van een langdurige blessure) in burger langs de lijn.
*DFC´s goalgetter van vorig seizoen Appie Güler en Davut Sahan trainden ´inhalend´ nog mee met het tweede.
 
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com