DFC 1 (1): Selectie begint oefencampagne met overtuigende zege (5-1)

6 augustus 2011 756x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 (1): Selectie begint oefencampagne met overtuigende zege (5-1)

DFC 1 is de oefencampagne van het nieuwe seizoen vandaag goed begonnen. Thuis werd met 5-1 gewonnen van een sterke combinatie (een mix van het tweede en derde) van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. ASWH vormt de absolute top van het amateurvoetbal in de Drechtsteden.

Het eerste vertolkt al jaren een voorname rol in de hoofdklasse zaterdag. ASWH 2 werd afgelopen seizoen overtuigend landskampioen reserveteams. De Ambachters bevestigden eerder deze week nog hun status in oefenwedstrijden met een andere regionale grootmacht, Papendrecht.
 
DFC zet de oefencampagne volgende week voort tijdens het eigen Van Adrichem Toernooi (zie elders op deze site). Dinsdag 16 augustus, de dag waarop DFC 128 jaar wordt, wordt thuis geoefend tegen eersteklasser De Zwerver.
 
Vier dagen later op zaterdag 20 augustus begint DFC aan de groepsfase van de strijd om de KNVB-beker met een bezoek aan Groen Wit in Breda.
Zaterdag 3 september start DFC de nieuwe competitie in de tweede klasse F met een thuiswedstrijd tegen promovendus GDC uit Eethen.
 
*Vervolg zie:  Eerste geeft veelbelovend visitekaartje af tegen ASWH-combinatie
 
*Bijgaand ook diverse wedstrijdbeelden van DFC tegen de ASWH-combi gemaakt door Hans Jongeneel.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com