CUP: Heerjansdam 2 maatje te groot voor verdienstelijk opererend DFC 2 (0-5)

20 augustus 2011 775x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CUP: Heerjansdam 2 maatje te groot voor verdienstelijk opererend DFC 2 (0-5)

Ook voor DFC 2 begon vanmiddag het bekeravontuur. De formatie van trainer Robert Mohan kreeg meteen een te zware kluif voor de kiezen in de vorm van het tweede van de gerenommeerde hoofdklasser Heerjansdam. De gasten triomfeerden zonder extra inspanning met 0-5 na een 0-2 ruststand.

Het Tweede liet zich vooral voor rust van z´n beste zijde zien maar kwam kwalitatief tekort tegen de Heerjansdamse reserves die drie klassen hoger acteren. Met name na rust kwam dit tot uiting. In het door arbiter Hans Schaffels goed geleide duel liep DFC´s Said el Massaou voor rust een armblessure op die behandeling in het ziekenhuis behoefde.
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Arvind Ramesar, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Rubén Schot, Marcel van Nes, Anthony Radjkoemar, Said el Massaou (Halil Bucgun), Elton Kiene, Maarten Zilverschoon (65m Kusay Pekince), Bart Vosselman.
 
*DFC 2 zet de groepsfase van het bekertoernooi donderdagavond a.s. voort  met een bezoek aan Nieuw-Lekkerland 2. De groepsfase wordt volgende week zaterdag afgesloten met een uitwedstrijd tegen Alblasserdam 2. Ook deze tegenstanders acterende klasse(n) hoger dan de roodwitte reserves.
 
***Voor alle (beker)uitslagen van de diverse DFC-teams van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com