CUP (3): DFC neemt na rust afstand maar komt toch goals tekort

27 augustus 2011 1530x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CUP (3): DFC neemt na rust afstand maar komt toch goals tekort

*Vervolg wedstrijdverslag – DFC was in de slotfase van het eerste bedrijf  terecht op een 1-0 voorsprong gekomen toen Marvin Hooplot sterk voorbereidend werk van Suleiman van der Straaten en Bas Verhoeven soeverein afrondde.

De tweede helft was zo´n tien minuten oud toen DFC alsnog gerechtigheid kreeg. Via de schijven Nick Stam en Aron de Keijzer en een handige schijnbeweging van Marvin Hooplot belandde Chris Cijntje in kansrijke positie: 2-0.
 
Een kwartiertje later bracht DFC op eigen kracht het krachtsverschil verder tot uiting in de score. De Good Luck-doelman kon een handige lob van Wesley Loos maar half keren waarna de attente Marvin Hooplot voor de derde – doch voor de statistieken – slechts tweede keer toesloeg: 3-0.
 
In de slotfase liet de scheidsrechter zich nog eens van de pietluttige kant zien door DFC´s Aron de Keijzer wegens commentaar op de leiding van een tweede gele kaart te voorzien. Ook met tien man bleef DFC domineren maar wist het de marge niet verder uit te breiden.
 
Het betekende later op de dag uitschakeling op doelsaldo van verdere deelname aan het bekertoernooi. Wel kan de ploeg terugblikken op een geslaagde augustus-maand waarin zowel wat betreft oefenwedstrijden als cupduels niet één keer werd verloren.
Volgende week zaterdag begint de formatie van trainer Paul Koster aan het competitiewerk in de tweede klasse F met een thuiswedstrijd tegen promovendus GDC uit Eethen. (Verslag Fred van Dongen)
 
DFC – Good Luck 3-0 (1-0) – 43m Marvin Hooplot 1-0, 55m Chris Cijntje 2-0, 70m Marvin Hooplot 3-0. Scheidsrechter: M. van de Luitgaarden.
DFC: Michael Bekkers, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom (60m Mark Jongeneel), Wesley Loos, Bas Verhoeven, Erik Vos (46m Merijn van Groesen), Chris Cijntje, Franklin Wielingen (46m Nick Stam), Marvin Hooplot, Aron de Keijzer. Wissel niet ingezet: Rudolf Peute (d).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com