CUP (1): Groen Wit troeft DFC op doelsaldo af als poulewinnaar

27 augustus 2011 705x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CUP (1): Groen Wit troeft DFC op doelsaldo af als poulewinnaar

DFC rondde de groepsfase van de strijd om de KNVB-districtsbeker vanmiddag af met een dikverdiende thuiszege op Good Luck uit Raamsdonksveer (3-0). De marge was evenwel te klein om zich als groepswinnaar te kwalificeren voor het hoofdtoernooi waarvan de eerste ronde in oktober plaats vindt.

Concurrent Groen Wit (derde klas zondag) won immers later op de dag bij Groot Ammers met 0-4 waardoor de Bredanaars op doelsaldo groepswinnaar werden en DFC een abrupt einde zag komen aan z´n cupavontuur.
 
Dat de strijd om de groepstitel op saldo zou worden beslist zat er dik in gezien de resultaten in de eerste twee ronden van de poulefase. Groen Wit kende de mazzel dat het bij aanvang van het duel met Groot Ammers het resultaat van DFC al wist. Als de Bredanaars met aan marge van twee goals zouden winnen bij Groot Ammers zouden ze zich plaatsen voor het hoofdtoernooi. Het werd uiteindelijk een verschil van vier treffers. Voor Groot Ammers stond er niets meer op het spel.
 
*Uitslagen Poule 27 vandaag: DFC – Good Luck 3-0, Groot Ammers – Groen Wit 0-4.
*Eindstand: Groen Wit 3-7 (doelcijfers 11-4), DFC 3-7 (8-3), Groot Ammers 3-3 (4-7), Good Luck 3-0 (2-11). Groen Wit  groepswinnaar op doelsaldo en gekwalificeerd voor de eerste hoofdronde van het toernooi om de districtsbeker.
Eerder poule-uitslagen: DFC – Groot Ammers 2-0, Good Luck – Groen Wit 1-4, Groen Wit – DFC 3-3 en Groot Ammers – Good Luck 4-1.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com