Bijzondere zaterdag ´Surinaams´ DFC met o.m. duel tussen vaders en zonen

14 augustus 2011 3045x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere zaterdag ´Surinaams´ DFC met o.m. duel tussen vaders en zonen

`Surinaams´ DFC beleefde zaterdag een bijzondere dag. Op het DFC-complex vond een soort familiefeestje plaats met onder meer een wedstrijd tussen Vaders en Zonen op het hoofdveld. Ook aan lekker eten werd de nodige aandacht besteed.

Het was voor het eerst dat de DFC-accommodatie het toneel vormde van het traditionele feest, dat zich in voorgaande jaren onder meer in Rotterdam afspeelde. Henk Ramesar, leider van het Surinaamse DFC 5, toonde zich dan ook bijzonder verheugd.
 
Aan de traditional die na de finale van het door DFC gewonnen Van Adrichem Toernooi werd gespeeld, namen ook diverse selectiespelers van DFC deel. Onder wie Clifton Sewpersad, Robin en Arvind Ramesar en Robert Mohan die trainer is van DFC 2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com