BEKER (1): DFC begint groepsfase met gelijkspel bij Groen Wit (3-3)

18 augustus 2011 677x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (1): DFC begint groepsfase met gelijkspel bij Groen Wit (3-3)

DFC startte de groepsfase van het toernooi om de KNVB-districtsbeker Zuid I vanmiddag in de zonovergoten Bredase deelgemeente Princenhage met een 3-3 gelijkspel tegen Groen Wit dat derde klas zondag speelt.

Tweedeklasser DFC trad met de nodige invallers aan. Diverse spelers zaten nog (gele-kaart)schorsingen uit de vorige competitie uit. Andere vaste waarden ontbraken wegens blessures. DFC gaf de winst in het slotkwartier onnodig uit handen maar had de bekerpartij toch met winst kunnen afsluiten indien in de ruime blessuretijd slagvaardiger was gereageerd bij een-tegen-een-situaties met de Bredase doelman.

Groen Wit – DFC 3-3 (1-2) – 5m Marvin Hooplot 0-1, 45m Marvin Hooplot 0-2, 45+3 Mouhcine Zerouali 1-2, 68m Mark Jongeneel 1-3, 74m Mouhcine Zerouali 2-3, 85m Mouhcine Zerouali 3-3. Scheidsrechter: P. van Hilst.
*Dinsdag 23 augustus: DFC – Groot Ammers (20u) en Good Luck – Groen Wit (19.30u),
*Zaterdag 27 augustus: DFC – Good Luck (14.30) en Groot Ammers – Groen Wit (17u).
De groepswinnaar kwalificeert zich voor de eerste hoofdronde van het toernooi om de districtsbeker, die in oktober wordt gehouden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com